Catering voor bedrijven… Catering d’O

 

Celine Van der Veken, zaakvoerder ’s Graevenhof en Catering d’O

Omotenashi het Japanse woord voor geven van service, waar alles draait rond gastvrijheid, begrip en respect.  De kleine details die je een welkom gevoel geven. Dit zijn sleutelwoorden binnen de groep van catering d’O. Voeg daarbij de zin naar puurheid en gastronomie en je krijgt een mooi totaal product. Catering d’O zal uw feesten, meetings, presentaties extra meerwaarde  geven door service, aankleding & fashion  te combineren met trendsetters op gebied van gastronomie.

In een mondiale wereld waar mensen geraakt worden door belevenissen, is Catering d’O er om dromen en wensen om te zetten in een onvergetelijke gebeurtenis. Door onze ervaring, know-how en gedrevenheid bent u verzekerd van een partner die meedenkt naar een realistisch concept met vernieuwing en binnen het gestelde budget. Wij bieden sterke concepten die out of the box durven zijn.  Onze ploeg is een smeltkroes van mensen gepassioneerd door kunst, muziek, fashion, interieur, design en natuurlijk gastronomie van all over the world.

Totaalbeleving: catering met passie, gastronomie klassiekers en out of the box, doordachte concepten, hospitality & service.

Celine Van der Veken

 

 

Catering d’O, uniek in al z’n facetten.

Jarenlange ervaring ten dienste stellen van bedrijven en organisaties, daar gaan we met Catering d’O voor.

Met onze nieuwe business unit gaan we ondernemingen, organisatie’s en verenigingen, enten op de reputatie van ’s Graevenhof. Niet langer blijven we nog binnen de muren van onze locatie, we gaan ook buiten de lijntjes kleuren, we trekken op locatie.

Welke locatie? Dat kiest u! Wil u op de zetel van uw onderneming een bedrijfsfeest of event organiseren? Wel, dan kan u rekenen op Catering d’O! Uw partner voor een geslaagde organisatie, een culinair festijn en een uitmuntende service.

 

Catering d’O, nieuw en toch reeds jarenlange ervaring.

Bespreek met ons uw wensen, niets moet, alles kan! En weet, met catering d’O hebben we nu ook ‘James’, de Company Butler, die neemt alles uit uw handen. Enkel ontspannen aftellen naar de dag van uw event. Daar gaat het om!

 

Bekijk hier onze website: www.catering-do.be