De mond vol van Puur Natuur?

Bij ons kan je het proeven!

 
Basilicum, munt, tijm, salie, rozemarijn, en vele andere kruiden kweken we zelf in onze eigen serres, in volle grond, geen pesticiden.

Daar stopt het bij ons niet. We kweken zowat alles wat we nodig hebben om onze gerechten een unieke smaak te geven. Puur natuur, men hoort er erg veel over spreken. Het is een hype! Het is voor ’s Graevenhof en Catering d’O nooit een hype geweest, laat ons gerust stellen dat het voor ons een noodzaak was om zelf aan het kweken te gaan.

Je kan vandaag nu éénmaal niet meer  alle pure smaakvolle kruiden en groenten vinden.

Een radijs, weinigen weten nog hoe het echt smaakt. Basilicum is eenheidsworst geworden, de echte smaken van een pure basilicum verkrijg je alleen maar wanneer je de juiste zaden weet te vinden, de perfecte voedingstoffen weet te geven, en last but not least, de juiste vochtigheid en warmte weet toe te bedelen.

Tot een decoratief bloempje, een eetbaar bloempje dat met z’n unieke smaak toegevoegde waarde geeft aan onze gerechten…

Wanneer we dry aged rundsvlees serveren, zal het enkel maar kunnen als onze leveranciers, de garantie geven dat het ook voldoet aan de hoogste normen!  Vis, schaal en schelpdieren?

Rechtstreeks levering van de bron. En niet zelden rechtstreeks uit Italië, Frankrijk, Spanje. En dan is er ook nog de kans groot dat onze leveranciers/vrienden uit het hoge noorden een uniek aanbod doen!  Geen gecultiveerde zalm, maar wilde zalm, wie kent de smaak nog?

Wees gerust, als we spreken over puur natuur, dan is het ook puur natuur!