Een locatie en zaal voor uw huwelijksfeest?

 

’s Graevenhof biedt alles voor een romantische bruiloft.

Gelegen in de provincie Antwerpen, Schilde, is ’s Graevenhof  ‘de locatie’ om van uw huwelijksfeest een uitzonderlijke ervaring te maken. Gastvrijheid zit in de genen van deze locatie.  Culinair vernieuwend, of klassiek, in de meeste positieve zin van het woord. De keuken met een uitstekende reputatie staat garant voor een uitzonderlijke gastronomische beleving.

De locatie is romantisch en werd gebouwd in functie van gezelligheid, aangenaam vertoeven en een gevoel van ontspanning. Dit koninklijk hof staat garant voor een beleving zoals u er van droomt.

Plaats voor een ceremonie? De outdoor ceremoniële ruimte is van een prachtige en romantische schoonheid.  Seizoensgebonden bloemen en decoratie maken van onze buitenlocatie de ideale setting om elkaar verliefd in de ogen te zien.

Binnen? Daar zorgen we voor sfeer die de warmte uitstraalt, en dan bedoelen we niet enkel in graden celsius.

Grote recepties. De locatie biedt koppels de mogelijkheid om het exclusieve gebruik van het terrein en het restaurant te reserveren. De maximale capaciteit van ’s Graevenhof is 600 personen.

Bij elk aantal aanwezigen zorgen we voor een intieme sfeer, een sfeer die uw gasten niet snel zullen vergeten. De zalen hebben een mooi design, die we vlot kunnen omvormen naar een kleinere of grotere ruimte, die eruit ziet zoals u dat wenst.

Er is ook de mogelijkheid een podium te voorzien of een gezellige bar.  Misschien valt u wel voor een Gin & Tonic eiland?  Het kan allemaal. En wil u echt “out of the box” gaan, dan staan we klaar om naar u te luisteren, mee te denken en er iets uitzonderlijks van te maken.

Even live streamen? Gratis performante WI-FI ter beschikking. Kortom, we staan klaar voor u, en misschien nog het belangrijkste, we weten dat het UW dag is! En daar doen we alles voor.

Bezoek onze koninklijke website even, u zal onmiddellijk merken wat we bedoelen.