Feestzaal met een gevestigde waarde in omgeving Antwerpen.

 
’s Graevenhof te Schilde is sinds 1998 een begrip in het Antwerpse Schilde en omstreken.

De feestzalen en tuin kregen onlangs een volledige update om van zaal Résidence een échte ballroom te maken. De restyling, die een clash vormt tussen een Venetiaans palazzo en typerende elementen zoals een monumentale haard en 4 meter hoge ramen werd verwezenlijkt om een wauw gevoel te creëren.

Een mooi & gedurfd kader om  feesten en bedrijfsmeetings een extra verhaal te geven. Mensen gaan meer en meer het verschil maken.  Een gepaste omgeving waar sociale contacten worden gelegd en mensen een goed gevoel krijgen is waar het om draait…The art of people.

Een extra bijdrage is hiervoor de gastronomie. Want eigenlijk betekent gastronomie ‘the art of food’ . Door de creativiteit en het talent van onze chefs evolueert hun kookkunst constant. Dit met respect voor het product.  Uit onze eigen tuin, van telers met een liefde voor bio.

De gast beleeft mee, samen met de chefs.  Onze ‘foodstores’  zorgen voor een aparte happening.  Live cooking… passie en beleving staan centraal.